(video) INP anunţă despre 77 de şoferi prinşi în weekend în stare de ebrietate avansată! Mai nou şi femei!

Un număr de 77 de șoferi în stare de ebrietate au fost depistaţi în ultimele ore conducând unități de transport pe drumurile din țară! Până unde poate ajunge iresponsabilitatea oamenilor? Ce urmează dincolo de 1.81 mg/l sau 1.12mg/l în aerul expirat?

Zilnic, ofițerii de patrulare depistează și înlătură de la volanul unităților de transport conducători auto care urcă la volan după ce au consumat alcool. Unii dintre ei abia de se mai țin pe picioare, însă se consideră nemuritori și puțin le pasă de consecințe.

Nu-i impresionează nici multiplele cazuri făcute publice, în care familii întregi au decedat din cauza unui șofer beat. Ei consideră că totul o să fie bine, însă din păcate nu e chiar așa: un conducător în stare de ebrietate poate să- și încheie călătoria doar într-un scenariu negativ.

Pe parcursul wekeend-ului precedent, ofițerii INP au reușit să depisteze 77 de conducători auto în stare de ebrietate, cu un grad de alcoolemie record. De data asta au fost depistate în stare avansată de ebrietate la volan și câteva femei.

Precizăm că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0.15 mg/l până la 0.3 mg/l în aerul pur expirat, iar starea avansată de ebrietate este considerată în cazul depăşirii de 0.3 mg/l în aerul pur expirat. În ambele cazuri conducătorii auto rămân fără permis de conducere şi trebuie să urmeze o procedură specială pentru a-l recupera.

Vezi şi: (video) Au început „excursiile” contra plată la morgă pentru şoferii care sunt prinşi băuţi la volan. Primele impresii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/