(foto) Toyota Land Cruiser 300 – cum ar putea arăta viitorul model

Actuala generație Toyota Land Cruiser 200 a fost anunțată tocmai în anul 2007. Deci nu mai este un secret pentru nimeni că această generație ar putea fi schimbată foarte curând.

Mai multe surse declară că noul Land Cruiser 300 ar putea fi lansat chiar în vara acestui an, pe când colegii de la auto.mail.ru anunță că noul model ar urma să apară mai târziu în showroom-uri.

Potrivit rușilor, Land Cruiser 300 va ajunge în rețeaua de dealeri Toyota nu mai devreme de anul 2021 sau chiar 2022. Iar motivul principal ar ține de faptul că conducerea Toyota încă nu a aprobat designul final al modelului și gama de propulsoare. Deci există șanse ca V8-ul existent să se mai rețină sub capota Land Cruiser-ului.

(foto/update) Interiorul noului Toyota Land Cruiser 300 a fost deconspirat

La sigur nu va exista o versiune electrică pentru Land Cruiser 300. Această informație a fost divulgată colegilor ruși de către Sadayoshi Koyari, inginerul principal în cadrul proiectelor Land Cruiser 70, Land Cruiser 150 și Land Cruiser 200.

Koyari a menționat că indiferent de versiune și generație un Land Cruiser trebuie să îndeplinească misiunea sa principală de a transporta oamenii în locuri greu accesibile, în care cel mai des infrastructura de alimentare cu combustibil este inexistentă.

În același timp colegii ruși au publicat două imagini render cu viziunea lor asupra viitorului Land Cruiser 300. Din ce putem observa, noua generație ar putea avea faruri mai mici pe față și stopuri ce ne reamintesc de cele montate în prezent pe actuala generație Toyota RAV4. În rest ar urma să vedem noi bare de protecţie, grilă de radiator, linii laterale și noi modele de jante.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

(video) Test Drive: Toyota Land Cruiser Prado Facelift – Premieră

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/