(foto/update) Interiorul noului Toyota Land Cruiser 300 a fost deconspirat

(update 05.02.2021) Un prototip al noii generaţii Toyota Land Cruiser 300 a fost fotografiat parţial undeva în Rusia. Primele-i imagini cu interiorul deconspirat le-a publicat autospot.ru în exclusivitate.

Interiorul SUV-ului va fi actualizat semnificativ, de exemplu, datorită noului monitor de circa 12 inci al sistemului multimedia şi a unui panou diferit de control a climatizării. Tunelul central va păstra un levier impunător de schimbare a treptelor de viteză, alături de comenzi pentru alegerea unor moduri de rulare, inclusiv pentru off-road.

Se poate observa şi un controller pentru demultiplicator, un nou volan cu trei spiţe, o frână de mână electronică, un panou de bord parţial digital, încărcător wireless pentru telefoane, etc. Mai există şi comenzi separate pentru asistentul la coborârea în pantă Downhill Assist Control (DAC), dar şi sistemul de menţinere stabilă a vitezei la deplasarea printre pietre Crawl Control.

O altă noutate este un scaner de amprente integrat în butonul de pornire a motorului. Prin acesta, sistemul electronic de la bord va fi capabil să identifice utilizatorul și să activeze automat setările necesare şi salvate ale sistemului multimedia, ale climei, poziţia scaunului şi oglinzilor, etc.

Cât priveşte designul exterior, acesta încă este dificil de apreciat pentru că este camuflat. Însă cu siguranţă modelul dispune de noi blocuri optice cu mai multe segmente de LED-uri, dar şi o grilă mare de radiator.

Conform ultimelor zvonuri, Toyota va începe să proceseze precomenzile din martie 2021, iar premiera ar putea avea loc la 1 august 2021, atunci când se vor împlini 70 de ani de la introducerea primului Land Cruiser.


(update 09.02.2020) Noi imagini render cu modelul.

https://autoblog.md/foto-toyota-land-cruiser-300-cum-ar-putea-arata-viitorul-model/

(update 16.01.2020) Noul Toyota Land Cruiser 300 va fi lansat în august? Noi detalii preliminare

Noi detalii preliminare şi interesante au apărut în spaţiul online nipon despre noua generaţie Toyota Land Cruiser. Jurnaliştii locali afirmă că lansarea este programată pentru sfârșitul verii din acest an şi pentru prima dată în istoria sa SUV-ul va avea şi opţiunea unei unităţi de propulsie hibride!

Din nou, potrivit surselor de care dispun colegii de la BestCar, aflăm că noul LC 300 va fi construit pe baza unei noi platforme TNGA, o arhitectură care încorporează conceptul Toyota de vehicule de nouă generație, însă structura de tip ramă sau scară, după cum mai este numită, care are performanțe excelente în off-road, va continua să fie adoptată la un nivel superior.

Propulsorul va fi actualizat: în locul actualului V8 de 4.6 litri (318 CP/460 Nm) se anunţă un transfer pe un V6 de 3.5 litri electrificat, preluat şi deforţat de pe Lexus LS 500h (299 CP/356 Nm). Cutia de viteze automată cu şase rapoarte de asemenea va fi schimbată pe un CVT, iar tot cuplul procesat va fi trimis roţilor printr-un sistem de tracţiune integrală permanentă.

Noua platformă îi va mai aduce sisteme suplimentare în suita Toyota Safety Sense. Dimensiunile modelului vor rămâne aproximativ aceleaşi, iar în designul exterior ar putea adopta o grilă trapezoidală, aşa cum vedem pe ultimele modele din gamă, gen RAV4. Ampatamentul maşinii ar putea fi extins cu ±50 de mm şi va exista opţiunea de a alege un habitaclu cu până la opt locuri pentru pasageri.


(16.09.2019) Noul Toyota Land Cruiser 300 apare în 2020! Iată cum ar putea arăta

Noua generaţie Toyota Land Cruiser cu indicele 300 apare în 2020! Informaţia a apărut în presa auto din Japonia, împreună cu câteva imagini render care ne arată pretinsul design exterior.

Premiera noului LC 300 este programată pentru toamna anului 2020 şi cel mai probabil se va întâmpla la unul dintre cele trei saloane auto principale: de la Paris, Tokyo sau Los Angeles.

Actuala generație a modelului există deja pe piaţă de 12 ani de zile şi în tot acest timp i s-au făcut două restilizări. Debutul oficial al modelului a avut loc în 2007, iar facelift-urile au apărut în 2012 și 2015.

Colegii de la Best Car au mai avut posibilitatea de a se familiariza cu matriţele care se folosesc pentru presarea şi crearea de părţi şi componente pentru noul LC. În baza acestor materiale au şi fost create următoarele imagini render. Apropo, acestea arată similar cu cele văzute încă în august într-o revistă.

De asemenea, cei de la Toyota le-au mai spus jurnaliştilor şi despre alte detalii. De exemplu, după cum se vehicula şi anterior, schimbarea de generaţie va duce la eliminarea motorului V8. Acesta va fi înlocuit de agregate mai curate cu câte şase cilindri, atât diesel, cât şi pe benzină.

O versiune hibridă care va include un V6 natural aspirat de 3.5 litri de asemenea este aşteptată. Cât priveşte schimbul de platformă, aceasta rămâne sub semnul întrebării.

Fiind anunţată această numărătoare inversă, între timp, în spaţiul online vor apărea la sigur mai multe informaţii, dar şi imagini spion. Le aşteptăm pe toate pentru ca să vi le arătăm.

Vezi şi: (foto) Marele Toyota Land Cruiser 200 va mai fi actualizat încă o dată

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/