(foto) Marele Toyota Land Cruiser 200 va mai fi actualizat încă o dată

Acum câteva ore în spaţiul online au apărut primele imagini spion cu modelul Toyota Land Cruiser 200 din nou actualizat. Actuala generaţie a apărut pe piaţă încă în anul 2007 şi de atunci s-a ales cu un facelift la fiecare patru ani. Iată că din 2015 şi până în prezent a mai trecut un ciclu. Ce se va schimba de această dată?

Imaginile care au fost făcute publice ne arată că update-ul nu va fi unul global ca facelift-ul din 2015, ci mai degrabă unul discret, dar care va aduce diferenţe notabile faţă de automobilul care se mai poate găsi în prezent în showroom-uri.

Nouă va fi bara de protecţie frontală care va avea mai multe opţiuni decorative în dependenţă de nivelul de echipare. Actualizată va fi şi grila radiatorului. Pe aripi vom vedea nişte plăcuţe cromate pe margini şi cu denumirea modelului. În partea posterioară nu există deocamdată nimic de notat.

Dacă se va interveni cumva sub capotă la fel nu se cunoaşte la moment, însă cel mai mult se aşteaptă o nouă cutie de viteze automată.

Premiera SUV-ului actualizat ar urma să aibă loc peste câteva săptămâni. Tot atunci vom afla mai multe detalii. Până se va întâmpla acest lucru, iată nişte randări făcute pe baza imaginilor spion obţinute, despre cum ar putea arăta maşina.

Vezi şi: Toyota Land Cruiser 200 Special Edition, la preţ special în Moldova!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/