(video) Un bărbat, filmat în sectorul Botanica cum strică o maşină. Proprietarul nu are careva pretenţii

O înregistrare video a unei situaţii mai ieşite din comun a devenit virală pe TikTok, dar şi pe alte reţele de socializare unde a fost distribuită. Imaginile arată cum un bărbat deteriorează un automobil staţionat într-o intersecţie din sectorul Botanica.

Contactată de redacţia nostră pentru a afla dacă se ştie ceva despre acest caz, Natalia Stati, ofiţerul de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a comunicat că situaţia a fost înregistrată. Poliţia a fost sesizată ieri în jurul orei 13:40, precum că în parcarea de la intersecția bd. Decebal cu strada Trandafirilor, un bărbat deteriorează un automobil.

La faţa locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO, care a stabilit că între doi bărbați, care sunt şi cunoscuți, fiind în stare de ebrietate s-a iscat un conflict. Ulterior, deşi unul dintre ei a deteriorat unitatea de transport, proprietarul a depus o declarație că nu are pretenții faţă de amicul său şi acţiunile sale.

Oricum, cazul este înregistrat şi urmează a fi stabilite toate circumstanțele celor întâmplate. Preliminar, bărbatul din imagini riscă să fie sancționat contravențional în baza art. 354 “Huliganism nu prea grav”.

https://youtu.be/gcBs1CgeLUY
VIDEO: tiktok.com/@alexandru.tincul

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/