(video) „Este un coş de gunoi!” Erik Davidovich, despre noul AURUS Senat, maşina pe care o are şi Putin

1

Cunoscut pentru declaraţiile sale tăioase în adresa constructorilor de maşini şi a produselor pe care le lansează aceştia pe piaţă, în special a celor a căror preţ nu corespunde deloc cu oferta, Erik Davidovich, fondatorul comunităţii Smotra.Ru, a şi devenit un vlogger popular în spaţiul CSI.

De curând acesta a mers să vadă noul AURUS Senat în primul showroom al mărcii de la Moscova şi a fost şocat într-o oarecare măsură de cele văzute. Amintim că acest vehicul serveşte drept bază pentru limuzina preşedintelui Putin şi chiar în momentul primei sale apariţii publice a fost observat un defect.

A mers acum într-o „ofensivă” după ce a solicitat să afle mai multe informaţii (deşi i-au fost oferite date de contact) şi chiar după ce a cerut automobilul la un test drive după posibilitate, sau să discute cu vreun reprezentant al producătorului pentru a realiza un reportaj cu detalii interesante, însă în toate cazurile a avut parte de o ignorare şi parcă tăinuire a unor lucruri.

*Clipul este în limba rusă, însă povestim mai jos momentele principale

Zis şi făcut, Erik Davidovich a intrat în showroom-ul localizat la parterul unui business centru şi a cerut de la un manager să-i fie arătat automobilul. Acesta din urmă, observând o cameră, s-a agitat puţin şi nu a recomandat realizarea unor filmări, motivând prin faptul că acesta nu este un showroom în toată regula, ci mai degrabă o galerie, iar produsul din centrul atenţiei nu este final?!?

Fără a intra într-un conflict, vlogger-ul a spus „Ok”, dar a continuat să ţină camera telefonului activă, în timp ce reprezentantul AURUS a mers să facă nişte concretizări despre oarecare permisiuni, după ce a auzit din partea primului că există două tipuri de jurnalişti şi el este din comunitatea celor care spun lucrurilor pe nume. Pentru că acest review static a început fără permisiune, după ce vizitatorul a deschis şi o portieră fără permisiune, singurul exemplar Senat a fost încuiat chiar în prezenţa unui alt potenţial client.

Reuşind în acest live să înregistreze doar practic exteriorul maşinii şi cu toate neajunsurile depistate, după cum a promis, ulterior, Erik Davidovich a postat nişte fotografii realizate mai devreme, când a avut un acces mai liber la automobil, acestea servind şi un motiv pentru a realiza mai un clip în direct, fără montaj, pentru a arăta oamenilor cum stau lucrurile în realitate.

Iată ce a declarat dur în postarea ataşată imaginilor:

„Gunoiştea @aurus_russia, care pentru noi a fost practic închisă și nu ne-a fost arătată după numeroase scrisori, apeluri, solicitări, oricum va fi arătată! În fotografii, dacă este să priviţi cu atenție, veți vedea o maşină care costă 18.000.000 de ruble! Şuruburi la vedere în grila de radiator, garnituri de etanşare strâmbe la uşi, plastic teribil, vopseaua a fost aplicată astfel încât nu aș da nici jante la vopsit pe mâinile celor care s-au ocupat de asta (praf, nisip chiar în lac, pete), şi chiar panourile de caroserie sunt aranjate strâmb şi nu corespund la margini, înălţimi! Bara de protecție spate nu se potrivește cu capacul portbagajului și aripa, aripile nu se potrivesc cu capota! Aşa o impresie că aceasta mașină a suferit un accident major şi a fost restaurată. Dar nu este! Asta e ceva de care ni se spune că ar trebui să fim mândri! Sunt şocat de toți bloggerii care au lăudat-o! E ***** tovarăşi”.

defecte AURUS Senat 0
defecte AURUS Senat 1
defecte AURUS Senat 2
defecte AURUS Senat 3
defecte AURUS Senat 4
defecte AURUS Senat 5
defecte AURUS Senat 6
defecte AURUS Senat 7
defecte AURUS Senat 8
defecte AURUS Senat 9
defecte AURUS Senat 10
defecte AURUS Senat 11
defecte AURUS Senat 12
defecte AURUS Senat 13
defecte AURUS Senat 14

După toate cele văzute şi inspectate în timpul limitat apare o întrebare generală: pentru ce, toţi oamenii care au precomandat maşina (s-a comunicat oficial că sunt peste 500), au achitat impunătoarea sumă de 18 milioane de ruble (practic 260.000 de euro la ora actuală) şi asta pentru un AURUS Senat standard, fără dotări opţionale, când un frumos Mercedes-Maybach S 650 de ultimă generaţie costă semnificativ mai ieftin?

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

1 Comentariu
  1. […] Erik Davidovich a văzut deja o mulţime de neajunsuri pe exemplarul din showroom-ul de la Moscova. După acea experienţă a numit modelul un coş de gunoi, dacă vă mai […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata