(foto) Defectul descoperit pe noua maşină de serviciu a lui Putin stă chiar la vedere

La doar o zi de la primul său debut public, internauţii au descoperit un prim defect vizibil al noii limuzine prezidenţiale ruseşti AURUS Senat. Până şi Vladimir Putin l-ar fi observat, asta pentru că se află în imediata apropiere de portiera prin care are acces în automobil.

Vezi şi: (foto) Plăcuţele de pe noua limuzină a lui Putin fac senzaţie. S-a găsit maşina de pe care au fost „ridicate”

Imperfecţiunea nu ar fi una serioasă, însă pentru simplul fapt că în dezvoltarea maşinii s-au investit câteva milioane de dolari, aceasta nu ar fi trebuit să fie. Vorbim exact despre ramele din metal cromat care înconjoară tot ansamblul de geamuri laterale şi inserţiile din acelaşi material care există pe partea inferioară a portierelor.

Aici se poate vedea cu ochiul liber că acestea sunt neuniforme anume în zona portierelor. Ar fi acest lucru din cauza greutăţii pe care o are o uşă sau aşa trebuie să fie? Nu se cunoaşte cu exactitate, însă ceea ce ştim cu precizie este că limuzina blindată cântăreşte în total 6.500 de kilograme!

Sedanul AURUS Senat şi limuzina făcută pe baza acestuia vor fi comercializate în masă din 2019. Urmează doar să sperăm că producătorii vor înlătura acest neajuns estetic pentru a nu-şi dezamăgi clienţii.

Află caracteristicile oficiale ale maşinii: (foto/update) S-a aflat denumirea limuzinei lui Putin! Este şi cea mai lungă din lume – 6620 mm

FOTO: ntv.ru

Vezi aici cum a fost transportat Putin la ceremonia de învestire: (video) Vladimir Putin a fost transportat cu noua sa limuzină blindată la ceremonia de învestire în calitate de preşedinte

Vezi cum arăta prototipul sedanului surprins în martie 2017: EXCLUSIV: AutoBlog.MD anunță colaborarea cu Automedia și prezintă viitoarea mașină a lui Vladimir Putin surprinsă în teste!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/