(video) Vladimir Putin a fost transportat cu noua sa limuzină blindată la ceremonia de învestire în calitate de preşedinte

Zi importantă în Federaţia Rusă din două motive. Acum câteva minute a avut loc ceremonia de învestire în funcţie a preşedintelui Vladimir Putin, în următorul său, al patrulea mandat de 6 ani.

Totodată, pentru prima dată a apărut în public noua limuzină prezidențială dezvoltată de Institutul ştiinţific central de cercetare auto din Rusia (NAMI) în cadrul proiectului Cortegiu! Amintim că acum câteva zile aceasta a fost văzută transportată camuflată prin centrul Moscovei.

Vezi maşina de la minutul 10:00

Creatorii automobilului au reuşit să-l facă în termenii stabiliţi, chiar dacă anterior existau informaţii că nu am putea vedea maşina la inaugurarea preşedintelui rus. Aşadar, începând de astăzi, Vladimir Putin va folosi pentru deplasările sale oficiale această limuzină de producţie autohtonă în locul celor anterioare făcute în Germania, modele Mercedes-Benz S-Class Pullman.

Deocamdată informaţii complete despre caracteristicile şi dotările maşinii nu sunt făcute publice. Din cele pe care le cunoaştem, putem menţiona că limuzina este făcută pe baza unei platforme modulare numită EMP (Единая модульная платформа – Platforma modulară unificată) şi în proces s-au implicat experţi germani de la Porsche.

Evident noua limuzină prezidenţială este blindată şi are cel mai înalt grad de protecţie, dispune de o suspensie pneumatică care poate rezista unei greutăţi de până la cinci tone şi are roţi cu jante de 20 de inci, care pot rula indiferent de câte gloanţe au intrat în ele. Designul exterior şi interior este identic cu cel de pe schiţele oficiale.

Sub capotă ar avea instalat un motor V12 de 6.6 litri cu patru turbo compresoare şi un sistem de injecţie directă (producţie rusească). Unitatea produce 856 de CP şi un cuplu maxim de 1.000 de Nm.

Vezi mai multe: (foto) Gardă la sol de 20 cm şi motor cu 600 CP standard! Detalii despre sedanul din proiectul Cortegiu

Amintim că proiectul Cortegiu a demarat din anul 2013 şi acesta urmează a fi compus dintr-un: sedan, limuzină, SUV, monovolum şi o decapotabilă. În total s-au investit în proiect peste 54 de milioane de dolari.

Prima premieră publică a sedanului din care a derivat limuzina prezidenţială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Moscova, în perioada 29 august – 9 septembrie 2018.

Vezi şi: Rival pentru S-Class şi Seria 7? A fost anunţat preţul sedanului pentru „civili” din proiectul Cortegiu

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/