in , ,

LOLLOL OMGOMG AngryAngry WTFWTF COOLCOOL LoveLove

(video) Este o glumă? Unde lângă Chişinău se pot întâlni cel puţin 10 indicatoare rutiere în nici 500 de metri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Situaţie amuzantă, dar care poate crea incertitudine în rândul celor mai mulţi şoferi din Republica Moldova. În apropiere de capitală există un traseu care are pe o secţiune de nici 500 de metri, pe unul dintre sensuri, cel puţin 10 indicatoare rutiere, câteva dintre ele chiar repetându-se.

Potrivit martorului ocular, priveliştea poate fi văzută pe traseul care pleacă spre Dubăsari, în preajma intersecţiei Cricova-Ciorescu. Numărul celor existente a fost completat chiar săptămâna trecută.

Un alt şofer a dat de înţeles că s-au instalat mai multe indicatoare noi, însă cele vechi nu s-au scos dintr-un motiv necunoscut. Conform celor proaspete, un participant la trafic nu se mai află pe drumul cu prioritate (principal) când intenționează să vireze spre Cricova sau Ciorescu. Mai nou s-a format principiul unei intersecţii obişnuite: toţi conducătorii auto, indiferent pe ce sens circulă, când au nevoie să schimbe traseul, trebuie să cedeze trecerea conform regulilor de traversare a unei intersecţii.

VIDEO: facebook.com/DumitruandVictoria

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!