(video) Este posibil de făcut burnout sau ce distanţă poţi parcurge având pe maşină roţi de trăsură?

Un vlogger american a realizat un experiment ceva mai neobișnuit: pe un muscle car Dodge Challenger SRT Hellcat a instalat roți similare cu cele care se folosesc pentru trăsuri.

În ciuda fragilității aparente a structurii, coupeul cu două portiere şi cu 717 CP a reușit să efectueze o călătorie destul de îndelungată şi practic fără probleme.

Cu acest Challenger s-a ieşit pe străzile unui oraş, acolo unde a atras o mulțime de priviri, după care a fost condus într-o locaţie mai izolată pentru a încerca efectuarea unui burnout.

Roțile cu un diametru imens (ar avea cel puţin jumătate de metru) sunt realizate din aluminiu, dar janta subțire este acoperită cu cauciuc, cel fără de care nu s-ar fi putut genera fum.

După ce anvelopele subțiri s-au ros, experimentul cu burnout a mai continuat o vreme. Rezultatul a fost deteriorarea profundă a asfaltului, dar roțile au rezistat atât acestui lucru, cât și călătoriei printr-un câmp în concluzie.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-imaginea-zilei-automobilul-cu-jante-de-32-inci-a-cedat-pe-drumurile-din-moldova/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/