(video) Estonia: Dosar penal pe numele unei șoferițe care și-a decorat mașina în stilul celor rusești de poliție

În Estonia, pe numele unei șoferițe a fost deschis un dosar penal pentru că a dorit să iasă prea mult în evidență, inclusiv pe TikTok, scrie elu24.ee. Aceasta se afla la volanul unui BMW 525d Touring, de culoare albă, decorat cu o livrea în stilul celei folosite pe mașinile de poliție rusești.

Pe corpul mașinii au fost scoase în evidență dungi albastre și cuvintele DPS și poliție. Iar pentru un caracter mai amuzant există și o pereche de inscripții “departamentul anti-radar” pe aripile posterioare.

Automobilul nu are corpuri luminoase specifice unei mașini de poliție, însă pe oamenii legii din Estonia i-a iritat și geamurile destul de fumurii, lucru interzis în țările din UE.

Adevărata poliție nu a apreciat gluma și a deschis un dosar penal pentru “marcarea ilegală în stilul vehiculelor de urgență”. Astfel, riscă o amendă de 1.200 de euro sau chiar pedeapsă cu închisoarea.

Vezi și: (video) Cea mai rapidă maşină din parc. Poliţia rutieră din Moscova se laudă cu o nouă achiziție

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/