in , ,

(video) Fail! În plin Cod Roșu de COVID-19, un șofer făcea derapaje la Ciocana! Poliția l-a sancționat pe loc

Tupeu incredibil! Posesorul unui autoturism de model Mercedes-Benz a decis să-şi organizeze propria distracţie după ce autorităţile au dispus închiderea tuturor localurilor de agrement din Chişinău şi din toată ţara. În capătul bulevardului Mircea cel Bătrân din capitală şi-a încălzit niţel roţile maşinii, deşi i s-a recomandat insistent să stea acasă.

Automobilistul şi-a permis să facă o serie de derapaje chiar în mijlocul drumului, deşi un trafic intens nu exista. Rotindu-se, scoţând fum şi lăsând urme de anvelope pe asfalt, se părea că distracţia-i era în toi, însă nu pentru mult timp. Karma a fost instantă, după cum se spune “în popor”.

Un echipaj INP a oprit neregula după doar câteva clipe, anunţându-şi prezenţa pe neaşteptate printr-un semnal sonor, moment în care şi conducătorul auto în cauză a încetat manevrele şi a inclus semnalizatoarele de avarie. Cel mai probabil şoferul s-a ales cu o amendă frumuşică. Dacă au fost sancţionaţi şi alţi membri ai găştii care ar fi organizat acest eveniment nu se cunoaşte, însă după urmele lăsate pe asfalt se poate înţelege că mult mai multe derapaje au avut loc înainte de a veni poliţia.

Autor video: facebook.com/tatiana.burca.5

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) A blocat drumul pentru ca să poată face derapaje controlate. Momentul, surprins de o cameră de bord

(video) Chişinău: Cum un şofer a profitat de carosabilul umed pentru a face o manevră deosebit de periculoasă

(video) Apariţie total neaşteptată într-o intersecţie din Chişinău. Show-ul pe care l-au văzut câţiva şoferi opriţi la semafor