(video) Fără cuvinte! Un motociclist din Chișinău a așteptat să traverseze o intersecție în mijlocul acesteia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu există multe cuvinte să descrii această situaţie, însă un lucru este cert şi clar: nu este normal! Se pare că acest motociclist nu este la curent cu statistica privind numărul de persoane decedate şi traumatizate după ce mai devreme s-au deplasat pe vehicule cu două roţi. Nu-i dorim să o completeze, însă decizia îi aparţine.

VIDEO: facebook.com/ilia.scerbacov // bd. Traian

Apropo, chiar de curând, în noaptea de 18 spre 19 iunie, un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viaţa într-un accident înregistrat la ora 1:44, în sectorul Ciocana al capitalei, la intersecția străzilor Vadul lui Vodă și Podul Înalt. Acesta conducea o motocicletă BMW şi a intrat lateral într-un Range Rover, condus de un tânăr de 29 de ani, care virase spre stânga.

FOTO: deschide.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise