(video) Fiţi atenţi dacă îl vedeţi în oglinzi! Iată ce obișnuiește să facă un şofer în intersecţii

De propriile reguli de circulaţie se conduce şi persoana care se află în spatele volanului acestui SUV marca Porsche. Un martor ocular ne-a trimis încălcarea sa la adresa redacţiei, una la care nu ar apela pentru prima dată.

Şoferul care conduce maşina albă din imagini se doreşte a fi mai inteligent decât alţii în trafic şi are propriile sale metode de a se mişca mai repede în orele de vârf ale dimineţilor. Pe strada Mihai Viteazul de exemplu, atunci când observă coloane de maşini oprite la semafor, acesta le ocoleşte pe contrasens pentru ca să ajungă în fruntea tuturor exact când se pregăteşte includerea culorii verde.

În această situaţie, manevra sa ilegală sale nu constituia vreun obstacol pentru alţi participanţi la trafic din sensul opus al drumului, însă probabilitatea generării unei situaţii de accident cu eventuala blocare a circulaţiei a fost mare, deşi, de ce l-ar interesa asta dacă îi este indiferent de cei din jur.

Nu se exclude faptul că ar putea fi acelaşi conducător auto care a comis anterior şi aceste încălcări. Maşinile se aseamănă izbitor de mult prin model, jante, dar şi accentele de culoare negre de pe caroserie, inclusiv de pe mânerele portierelor şi de pe terminaţiile eşapamentului.

https://autoblog.md/video-un-alt-sofer-isi-face-de-cap-prin-centrul-orasului-martor-trece-toate-semafoarele-la-rosu/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/