Anul Nou Chinezesc la Salonul Auto GBS

Articol de: “GBS” SRL

Anul Nou continuă datorită tradițiilor orientale ale prietenilor noștri din Republica Populară Chineză. Cu ocazia marcării Anului Nou chinezesc, GBS – dealerul oficial al mărcilor HAVAL, Great Wall și BAIC în Republica Moldova – anunță reduceri și oferte speciale pentru toate produsele.

Sărbătorind Anul Nou chinezesc cu reprezentanța GBS, vă așteaptă prețuri atractive pentru întreaga gamă de crossovere HAVAL și pickup-uri Wingle, iar steaua din vârful bradului va fi un nou produs de la Great Wall Motors – pickup-ul inteligent POER.

Nu trebuie de uitat şi de nou-venitul pe piața auto din Moldova – BAIC, care în cinstea sărbătorilor vine cu oferte interesante pentru hatchback-ul urban D20, sedanul bine echipat D50 și SUV-urile elegante X3 și X55. 

BAIC oferă, de asemenea, crossoverul unic şi stilat X7, dar și vehiculul electric spațios EU5.

În reprezentanța auto GBS există o opțiune potrivită pentru fiecare cumpărător, iar managerii vor face o ofertă individuală pentru un model specific, în funcție de dorințele, preferințele și bugetul clientului.

Conform calendarului estic, anul Anul Bivolul de Metal începe pe 12 februarie, iar sărbătoarea Anului Nou chinezesc va fi marcată timp de 15 zile. Pentru a nu vă grăbi cu alegerea, centrul auto GBS anunță că valabilitatea ofertei se extinde pe tot parcursul lunii curente!

Puteți găsi mai multe informații despre modele pe site-urile oficiale ale companiei: www.haval.md, www.greatwallmotors.md şi www.baic.md! Înscrierile pentru un test drive cu oricare dintre modelele interesate se pot face la numărul de contact 022-022-500.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/