(video) Fiţi atenţi! Iată ce poţi păţi dacă fotografiezi un autobuz al unei companii ce transportă pasageri şi colete

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini revoltătoare, surprinse de o şoferiţă căreia i-a fost deteriorat automobilul pe teritoriul unei staţii de alimentare cu carburanţi de pe strada Liviu Deleanu din capitală. Totul s-ar fi întâmplat din simplul motiv că femeia de la volan a fotografiat un autobuz înmatriculat în România, al unei companii ce transportă pasageri şi colete din Republica Moldova spre destinaţii europene.

Pentru că şi-a permis să facă asta într-un loc public, un bărbat s-a oprit în faţa maşinii pentru a-i bloca deplasarea, iar o femeie, care ar fi soţia acestuia, a scos din autocar o rangă metalică şi s-a apropiat de autoturism. Imediat după o amenințate „sau ieşi, sau îţi fărâm maşina” a deteriorat oglinzile retrovizoare, uşile, dar şi ştergătorul de lunetă.

Filmarea nu a putut continua din cauza descărcării telefonului.

De ce femeia a fotografiat autobuzul dat? Într-o ulterioară intervenţie a povestit că, pentru a merge la odihnă cu familia în Austria (din 20 iulie), a decis să folosească serviciile de transport ale companiei în cauză. Pornirea a avut loc, frontierele au fost trecute fără impedimente, iar cu două ore înainte de a ajunge la destinaţie poliţia din Austria a tras pe dreapta autobuzul în care se deplasau pentru a-l verifica. Şi ce să vezi: au găsit în el o cantitate semnificativă de ţigări de contrabandă!

În timpul verificărilor organizate de poliţiştii din Austria toţi pasagerii au fost nevoiţi să stea în ploaie timp de aproximativ două ore, afară fiind deja întuneric. Echipajul, mai ales şoferul, nu s-a gândit să le ofere pasagerilor niciun elementar ceai cald. După ce s-au finisat verificările pasagerilor li s-a permis să urce înapoi în autobuz, după care şoferul l-a încuiat şi a plecat (din câte se pare la inspectorat). Toţi pasagerii au stat toată noaptea în el fără nicio explicaţie. Dimineaţa s-a întors şi toată lumea şi-a continuat drumul, din nou fără nicio explicaţie.

Indignată de cele întâmplate, Daria a decis să scoată într-o lumină neregulile şi să-şi caute o anumită dreptate, eventual o despăgubire morală, atunci când a revenit în ţară. A reuşit să identifice autobuzul în care s-a deplasat atunci şi să-i fotografieze numerele de înmatriculare, dar acest lucru a fost observat şi nu i-a plăcut şoferului şi femeii agresive.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a declarat că IP Buiucani s-a autosesizat încă din 17 august în urma imaginilor video apărute pe rețelele de socializare. Persoanele vizate în caz au fost identificate şi urmează să se prezinte la poliție pentru a fi chestionate cu privire la cele întâmplate. Ulterior agentul constatator va lua o hotărâre conform legislației.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/