(video) Gest emoţionant! Mii de poliţişti din toată America s-au adunat la NYC pentru a-l petrece pe ultimul drum pe un coleg

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O solidaritate fără precedent! Mii de polițiști au participat vineri la serviciul funerar pentru colegul lor Jason Rivera, care a fost ucis săptămâna trecută în cartierul Harlem. Rivera a fost rănit grav în timp ce intervenea la un caz de violenţă domestică. Colegul său, Wilbert Mora, a fost de asemenea rănit, potrivit CNN.

Rivera avea 22 de ani, iar moartea lui a stârnit o reacție puternică în societate. La serviciul funerar, comisarul de poliție Keechant Sewell a descris bunătatea contagioasă a polițistului și influența profundă pe care a avut-o asupra celor din jur: „Acesta a fost întotdeauna un oraș al luminilor, iar ofițerul de poliție Jason Rivera a fost unul dintre cei mai strălucitori. Jason a acceptat orice provocare care i-a trecut prin cale.”

Rivera era proaspăt căsătorit și începuse să lucreze abia anul trecut la secția 32 din Harlem. A vrut să intre în poliție deoarece a observat eforturi mai ample în departament pentru a îmbunătăți relațiile cu oamenii din cartiere, după cum a scris într-o scrisoare către comandantul Academiei de poliție.

La serviciul funerar au venit polițiști din toată țara, inclusiv din California, chiar dacă majoritatea nu-l cunoşteau!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/