in , ,

LOLLOL COOLCOOL

(video) “Gluma” unui şofer din Moldova. Ce riscă pentru depăşirea intenţionată a unei maşini a MAI

Situaţie neplăcută pe capul unui şofer, care a declarat în limbaj de cartier că îi este indiferent de lege şi a ieşit la depăşire pe contrasens pe un traseu naţional. S-a întâmplat chiar în faţa unui echipaj de poliţie, care circula cu o Dacia Duster cu girofar şi înmatriculată cu numere MAI.

La scurt timp, tipul a fost tras pe dreapta şi uşor “interogat” pe timp de ploaie. Acum conducătorul auto va fi atras la răspundere contravenţională în baza articolului 353 din Codul Contravenţional – Ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept, opunerea de rezistenţă – care se sancționează cu amendă de la 6 la 15 unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

De asemenea, va fi sancţionat în baza articolului 240 – Nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – de la 15 la 30 de unităţi convenţionale cu aplicarea a 3 puncte de penalizare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: