(video) Grabă sau prioritate specială? Șoferul din acest Opel urmează să dea ochii cu poliția

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Publicată și discutată astăzi pe rețele de socializare este isprava unui șofer, înregistrată pe strada Alba Iulia, acolo unde multă lume profită periculos de carosabilul proaspăt apărut. I s-a surprins modul în care s-a deplasat pe lângă o trecere de pietoni activă, amplasată în apropiere de un sens giratoriu din care tocmai a ieșit.

VIDEO: facebook.com/oleg.bugai.3

Încălcările comise nu mai au nevoie de comentarii. Ofițerul de presă al INSP, Natalia Golovco, ne-a declarat că mașina în cauză a ajuns în vizorul poliției. Urmează a se stabili cine era la volan, după care va urma aplicarea unei sancțiuni.

În funcție de ce va stabili agentul constatator și de istoricul încălcărilor șoferului, acesta riscă:

  • Amendă de 1500-1800 lei și 5 puncte de penalizare pentru neacordarea de prioritate legală pietonilor sau cicliştilor.
  • Amendă de 2250-2500 lei cu suspendarea exercitării dreptului special de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 30 la 45 de zile, dacă a mai săvârșit o încălcare similară în decurs de un an.
  • Amendă de 1250-2000 lei sau privarea dreptului de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an, dacă prin această încălcare a generat o situaţie de accident de circulaţie.

Între timp, internauții ar fi găsit deja proprietarul mașinii.

Vezi și: La un pas de tragedie pe o proaspătă trecere de pietoni. Un copil de patru ani, lovit de un microbuz la Buiucani

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise