(video) Hennessey şi-a bătut recordul de viteză cu o maşină folosită pentru a transporta pomul de Crăciun

Atelierul de tuning Hennessey Performance a demonstrat din nou care este cea mai rapidă metodă de a transporta un Pom de Crăciun. În acest an a avut nevoie de un Jeep Trackhawk cu un kit HPE1000!

Automobilul cu un brad ataşat pe acoperiş a atins o viteză maximă de 291.29 km/h, mai mare decât cea stabilită anul trecut.

Deplasarea cu mare viteză a avut loc pe poligonul de teste Continental Tire Proving Grounds din Uvalde, Texas. În spatele volanului SUV-ului cu puţin peste 1.000 de cai putere a fost pus pilotul de teste profesionist Spencer Geswein, care s-a asigurat din timp că pomul a fost fixat corespunzător.

În timpul rulării, coniferul a creat o forţă de rezistență în exces, astfel încât se poate presupune că acest Grand Cherokee ar fi fost și mai rapid fără el.

Modelul Jeep Grand Cherokee Trackhawk cu program HPE1000 Supercharged Upgrade este dotat cu un motor Hemi V8 Hellcat supercharged de 6.2 litri, forţat prin mai multe intervenţii să producă tocmai 1.026 de CP şi 1.314 Nm de cuplu! Cu toată această putere poate face 0-97 de km/h în 2.6 secunde şi poate parcurge 402 metri în 10.2 secunde cu o viteză de 214 km/h la final.

Vezi şi:

(video) Hennessey a făcut cel mai rapid SUV din lume pe care îl poţi cumpăra – 0-96 km/h în 2.3 secunde

https://autoblog.md/video-experiment-creste-sau-nu-consumul-daca-se-transporta-un-pom-de-craciun-pe-acoperis/

https://autoblog.md/video-impodobit-un-brad-direct-din-masina-trucul-unui-vicecampion-la-autoslalom-din-moldova/

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/