(video) O femeie a fost violent lovită pe strada 31 August 1989, transformată deja de șoferi în zonă de parcare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lucrările de reabilitare integrală a străzilor 31 August 1989, Tighina și Alexandru cel Bun ar fi trebuit să se încheie oficial la sfârşitul lunii mai din acest an, însă observăm depăşirea termenului şi în context nu se cunoaşte când vor fi date în exploatare. Totuşi, acestea se apropie vădit de un final.

În cazul străzii 31 August 1989, reconstrucția căreia s-a făcut în format de „coridor verde”, de curând s-a început amenajarea pistei pentru bicicliști.

✅Pe strada 31 August 1989, au fost inițiate lucrările de montare a delimitatoarelor pentru pista de cicliști. …

Publicată de Ion Ceban pe Miercuri, 27 septembrie 2023

🤩Strada 31 August 1989 🚴🏾‍♀️🛴🚴‍♂️

Publicată de Direcția Generală Mobilitate Urbană pe Miercuri, 4 octombrie 2023

Și dacă tot nu s-a dat în exploatare oficial strada, dar a fost parţial deschisă circulaţia, iată cum se foloseşte banda dedicată cicliştilor.

Între timp, iată că s-a produs şi primul accident grav pe carosabilul proaspăt. Deşi strada nu a fost deschisă oficial pentru utilizare, deja există tentaţia pentru unii conducători auto de a accelera, ori câmpul vizual devine limitat din cauza abuzului în ce privește parcarea?

Conform datelor Poliţiei Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 12:45 a zilei de 4 octombrie. Un automobil Toyota a lovit o doamnă în vârstă de 47 de ani în zona unei treceri pietonale, deşi marcaj încă nu există aplicat. Aceasta s-a ales cu mai multe traumatisme, inclusiv o fractură deschisă a piciorului.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

Cmentariile sunt închise