(video) Noul Hennessey Venom F5 este oficial sold out

Creatorul de vehicule de înaltă performanță Hennessey Special Vehicles a anunțat că a vândut toate exemplarele noului Venom F5! Compania din Texas a arătat primele două mașini care au deja proprietari la Monterey Car Week, acolo unde s-au confirmat câteva comenzi şi s-au găsit noi clienţi pentru modelele rămase.

Perechea de modele F5 a fost prezentată în cadrul evenimentelor The Quail – A Motorsports Gathering, Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach Concours și McCall’s Motorworks Revival. Zeci de mii de fani s-au alăturat clienților Hennessey pentru a admira maşina.

“Prezentarea a două dintre cele mai noi modele F5 (în culorile Speed Devil Blue şi Mojave Gold) la The Quail și Pebble Beach alături de Bugatti, Lamborghini și Koenigsegg a fost o onoare pentru întreaga echipă Hennessey. Faptul că am asigurat comenzi de la clienții care au văzut mașinile doar la evenimente este o dovadă a calității pe care echipa noastră a atins-o … și încă nu am atins întregul potențial al vehiculului!” a declarat John Hennessey.

Hipercarul cu motor V8 twin-turbo de 6.6 litri, care produce fără niciun fel de adaos hibrid aproximativ 1.850 CP, costă minim 2.1 milioane de dolari. Fiecare din cele 24 de exemplare ce vor exista vor fi diferite în termeni de personalizare. Producţia modelului a început şi livrările vor demara din acest an până în 2023.

Odată cu încheierea sezonului de evenimente auto, echipa de ingineri poate reveni la testele de validare finală pe drumuri și circuite de curse. În faza finală a testării, echipa va rafina accelerația maximă a mașinii, stabilitatea la viteză mare și frânarea. Ulterior compania îşi va concentra atenţia la stabilirea unei viteze maxime ce depăşeşte 500 de km/h.

“Vânzarea este doar începutul călătoriei F5 pentru noi, clienții noștri și fanii noștri. Dar asta nu este tot, deoarece am salvat alte câteva surprize pentru F5, inclusiv upgrade-urile oferite de Track Pack, plus altceva care este literalmente din afara lumii!”, a adăugat şeful atelierului de tuning.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/