in , ,

(video) Honda a prezentat prototipul noii generaţii Civic, a 11-a

Honda a oferit astăzi lumii un preview al noii generaţii a modelului Civic pe Twitch, cel mai important serviciu de live streaming entertainment din lume.

Noul Civic, prezentat în formă prototip într-o nouă culoare izbitoare, Solar Flare Pearl, demonstrează un aspect proaspăt, sportiv și în acelaşi timp premium pentru modelul iconic şi extrem de popular. Acesta corespunde cu imaginile de patentă apărute anterior în spaţiul online.

Caracteristici cheie:

  • A 11-a generaţie Civic va exista în variantele Sedan, Hatchback, Si şi Type R.
  • Experimentele în design și cu formele îndrăznețe au luat sfârşit din câte se pare. Creatorii i-au redat noului sedan proporții mai clasice. Iluminatul orizontal este conceput pentru a face mașina vizual mai lată, iar capota plată și linia dreaptă a geamurilor îl face mai solid. Încercările de a face o siluetă “cu un singur volum” sunt, de asemenea, lăsate: compartimentul motorului și al portbagajului mai bine scoase în evidenţă.
  • Încă o noutate ar fi instalarea oglinzilor retrovizoare laterale pe suporturi ataşate de portiere.
  • Interiorul este arătat deocamdată doar pe o schiţă, însă şi aici designerii au adoptat tehnicile clasice: doar minimalism și soluții dovedite. Cu toate acestea, în pas cu mod, Civic se va alege pentru prima dată cu un panou de bord complet digital, în timp ce monitorul sistemului multimedia va măsura 9.0 inci.
  • Până în prezent, noul Honda Civic are statut de prototip, astfel încât dezvoltatorii nu au spus niciun cuvânt despre tehnologie. Din asta ar reieşi că platforma va fi aceeași, dar rafinată la mai multe capitole. De exemplu, ecartamentele vor fi mai late, iar lista de sisteme de siguranţă şi asistenţă va fi completată cu unele noi.

A 11-a generație Honda Civic Sedan se va lansa iniţial pe piața americană, în primăvara anului 2021. Ulterior vor urma în ordine celelalte variaţii notate mai sus.

GALERIE FOTO: