(video) Honda Civic împlinește astăzi 50 de ani! Noul Civic Type R îl vedem peste o săptămână

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Honda Motor a lansat astăzi o pagină teaser pe site-ul companiei pentru a prezenta informații inițiale despre noul Civic Type R, care este programat să fie pus în vânzare din această toamnă. Honda va organiza premiera mondială a noului model joi, 21 iulie 2022.

Exact astăzi se împlinesc 50 de ani de la momentul lansării seriei Civic, care a intrat în vânzare pe 12 iulie 1972, iar marca Type R își va sărbători cea de-a 30-a aniversare în noiembrie, pornind de la modelul NSX Type R lansat în 1992.

Honda este recunoscătoare pentru numeroșii clienți și fani care au susținut până în prezent mărcile Civic şi Type R și va continua să accepte provocări pentru a oferi surprize plăcute clienților săi.

Noul Civic Type R va ajunge în SUA spre sfârşitul anului, iar în Europa va fi disponibil de la începutul lui 2023.

Conform informaţiilor preliminare, sub capotă va folosi în continuare un benzinar turbo cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri, cuplat standard la o cutie de viteze manuală, însă va dezvolta mai mult decât 320 CP şi 400 Nm.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/