(foto/update) Premieră: Noul Volvo XC40 facelift – cum s-a schimbat bestseller-ul mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 04.03.2022) În paralel cu modificările anunţate pentru XC40 Recharge complet electric, Volvo a publicat doar patru fotografii cu modelul actualizat cu motoare termice şi specificaţiile tehnice ale motoarelor disponibile, fără alte detalii.


(07.02.2022) Volvo a dezvăluit noul XC40 facelift, însă nu a făcut-o deocamdată printr-un comunicat de presă. Imagini cu maşina actualizată au început să apară pe site-urile oficiale ale companiei. Probabil premiera oficială va avea loc în curând, iar în această situaţie vom actualiza articolul cu noi detalii, în caz că vor fi disponibile.

Ce ştim la moment despre schimbări:

  • Designul părții frontale este acum unificat cu cel al modelului Volvo C40. A primit aceleași faruri teșite și o bară de protecție cu secțiuni laterale verticale. Imitația țevilor sistemului de eșapament din bara de protecție posterioară a fost abandonată în 2020.
  • Din câte se pare, cel puţin în configuratorul suedez, maşina nu mai este disponibilă cu un pachet sportiv/echipare R-Design.
  • Au apărut noi opţiuni de culoare pentru caroserie, noi modele de jante (18-20 inci) şi noi variante de tapiţerie + elemente decorative.
  • Interiorul în sine nu s-a schimbat. De exemplu, încă din vara anului trecut XC40 a început să fie dotat cu un volan îmbrăcat doar în piele complet artificială. Iar un sistem multimedia bazat pe sistemul de operare Android Automotive OS a apărut încă în 2020.
  • Volvo XC40 va fi oferit doar cu motoare pe benzină, sisteme mild hybrid şi plug-in hybrid, dar şi într-o versiune electrică.
    • Deschide gama europeană modelul XC40 T2 cu un motor turbo de 1.5 litri (129 CP), urmat de versiunile B3 (163 CP), B4 (197 CP) și B5 (250 CP) care au la bază un benzinar turbo de 2.0 litri cu patru cilindri și un demaror-generator de 48V.
    • Modelul T4 Recharge (PHEV) are la bază motorul de 1.5 litri şi sistemul oferă în total 211 CP, iar varianta T5 Recharge – 262 CP.
    • În cele din urmă există şi două versiuni electrice. Recharge Single Motor oferă un singur motor pe puntea din faţă cu 231 CP și o baterie de 69 kWh, în timp ce Recharge Twin Motor vine cu două motoare (408 CP) și o baterie de 78 kWh.

Crossoverele actualizate sunt deja disponibile pentru comandă în Europa.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/