(video) Volvo anunţă modelul XC40 electric pregătit pentru 2023 şi o variantă cu un motor pentru el şi C40

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce am relatat premiera neoficială a lui XC40 2023 (a variantelor cu motoare termice) încă în ziua de 7 februarie, astăzi, 4 martie, Volvo Cars a ales să anunţe şi să introducă oficial actualizările pregătite pentru maşinile sale electrice.

Modificările principale se referă la exteriorul versiunii electrice a lui XC40. În paralel, suedezii introduc o variantă cu un singur motor electric pentru C40 Recharge!

Anunţ important de la Volvo în cadrul aceluiaşi comunicat:

Noile variante C40 și XC40, împreună cu toate celelalte modele Volvo noi, vor fi disponibile printr-un concept de ofertă actualizat, conceput pentru a face procesul de comandă online a mașinilor Volvo mai ușor și mai convenabil. Clienții Volvo vor putea acum să aleagă între diferite niveluri de echipare și să selecteze opțiunile care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor personale. Noua structură de oferte reflectă ambițiile Volvo Cars de a crește transparența prețurilor, precum și de a reduce complexitatea ofertei sale de modele, concentrându-se pe variante atractive preselectate.


Când Volvo Cars a prezentat pentru prima dată XC40 în 2017, a fost o completare proaspătă, creativă și distinctivă a gamei Volvo. Cinci ani mai târziu, este un discontinue premiat în portofoliul companiei și unul dintre vânzătorii de top constantă a producătorului auto.

Pentru a-și consolida designul de ultimă oră și declarația modernă, designerii Volvo Cars au oferit acum o reîmprospătare a gamei XC40. O nouă bară de protecție frontală și o placă a grilei fără ramă mențin sincronizarea vizuală a lui XC40 electric cu C40, aliniind cele două mașini care simbolizează startul călătoriei de electrificare a mărcii

Farurile Thor’s Hammer sunt augmentate cu tehnologia de ultimă generație a luminii LED pixel, permițându-le să se adapteze automat la trafic și să lumineze eficient drumul fără a-i ameți pe ceilalți șoferi. În plus, clienții vor primi opțiuni de tapițerie premium fără piele în XC40 Recharge, precum și noi culori exterioare și jante, oferind și alte posibilități de personalizare.

Pe lângă varianta cu două motoare, Volvo Cars introduce acum una cu un singur motor (231 CP/330 Nm) pentru C40 Recharge. Maşina va deveni astfel mai accesibilă şi va contribui la cucerirea de noi clienţi care se orientează spre un electromobil.

Noul C40 cu un singur motor, cu putere pe roțile din față, extinde gama de variante complet electrice a companiei la patru. Aceasta se combină cu o baterie de 69 kWh și o autonomie anticipată de până la 434 km în ciclul WLTP. Bateria se poate încărca rapid (cu maximum 150 kW) de la 10 la 80% în aproximativ 32 de minute.

Varianta cu un singur motor se poate comanda şi sub forma lui XC40. Ambele modele pot face 0-100 în 7.4 secunde şi au o viteză maximă limitată la 160 km/h.

Specificații tehnice în detalii:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/