(video) I-a crăpat răbdarea! Arnold Schwarzenegger a ieşit în stradă să repare gropi din carosabil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Drumurile din Los Angeles au fost afectate vizibil de o serie de intemperii tipice iernii, dar care și-au făcut apariţia mai târziu decât de obicei. Obosit să aștepte drumarii, actorul și fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger a decis să intervină cu propriile forţe.

„Astăzi, după ce întregul cartier a fost revoltat de această groapă uriașă care a dus la mai multe maşini şi biciclete avariate, am ieșit cu echipa mea și am reparat-o. Întotdeauna spun să nu ne plângem, să facem ceva în privința asta”, a scris Schwarzenegger pe Twitter.

Observați că asfalt gata se vinde şi la sac în SUA, pentru necesitați proprii!👌

Înregistrările îl arată pe Schwarzenegger, acum în vârstă de 75 de ani, aruncând asfaltul rece într-o groapă destul de mare a drumului.

Un purtător de cuvânt al lui Schwarzenegger a spus că el și alți locuitori din Brentwood (una dintre cele mai bogate zone din Los Angeles) au cerut de mai multe ori autorităților să-şi facă treaba. 

În videoclipul distribuit, o femeie poate fi văzută că se apropie şi le mulţumeşte pentru ce fac. În replică, actorul a spus: „Trebuie să o facem singuri. Aceasta este o nebunie. Timp de trei săptămâni am așteptat ca această gaură să fie îndepărtată.”

Primarul Karen Bass a anunțat săptămâna trecută că orașul are un plan pentru a repara gropile cauzate de furtunile de iarnă. Începând cu 30 decembrie 2022 administrația orașului a primit 19.692 de cereri de reparații a gropilor. Până pe 6 aprilie, drumarii au reparat 17.549 de gropi. 

În California, proprietarii de vehiculele avariate din cauza gropilor, care pot demonstra asta, pot completa un formular de compensare a daunelor pe un website special.

Acum un an actorul a fost implicat într-un accident lângă a sa casă:

Cmentariile sunt închise