(video) Idee proastă? Oameni din California îşi lasă intenționat maşinile deschise pentru a arăta hoţilor că nu au ce fura

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai mulți locuitori din San Francisco au început să folosească o rețetă paradoxală de protecție împotriva furtului din interiorul mașinilor lor. Le lasă literalmente larg deschise!

Iată un exemplu viral cu două SUV-uri parcate cu portbagajul larg deschis. Și acesta nu este un caz izolat. 

În acest fel, proprietarii doresc să le arate răufăcătorilor că nu e nimic de luat din saloanele mașinilor şi nu mai trebuie să le spargă şi să le deterioreze pentru a se convinge de asta.

Cu toate acestea, poliția avertizează pe alți șoferi să nu facă la fel. Ideea le oferă hoților cel mai ușor acces în habitaclu, de unde pot lua, dacă nu există bunuri la îndemână, un sistem multimedia sau airbaguri, care sunt la fel nişte părţi componente scumpe. 

În acelaşi timp se poate fura maşina complet dacă hoţii sunt pricepuţi să facă asta contra cronometru.

Chiar şi furtul de la reprezentanțele auto din regiune a devenit într-adevăr o mare problemă. Pe parcursul acestui an, numărul acestora a crescut cu 32%, iar doar în septembrie-octombrie cota a fost de 25% din toate cazurile de furt. 

Poliția îndeamnă populaţia să sesizeze infracțiunile cât mai repede și promite să acorde o atenție deosebită zonelor care sunt cele mai problematice.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/