(video) Îi va rezista suspensia? Un bărbat a ales să care peste 1.5 tone de gips-carton pe acoperişul unui Audi A6

Ceea ce veţi vedea în imaginile de mai jos este o realitate. S-a întâmplat acum câteva săptămâni undeva în Rusia, cel mai probabil în Novosibirsk. Posesorul unui break Audi A6 în caroserie C5 a devenit cel mai neobişnuit client al unui centru comercial după ce şi-a luat comanda cu maşina proprie.

Şi comanda a fost la fel de neobişnuită precum clientul – 1.550 de kg sub forma unor plăci din gips-carton şi încă mai multe profiluri de contur din metal. Interesant este că primele le-a încărcat pe acoperiş, pe nişte railings-uri care ar fi cele stoc, iar ultimele le-a întins longitudinal în habitaclu, cu o parte a acestora scoase prin portbagaj.

Va rezista suspensia maşinii după greutatea excesivă care a apărut peste maşină? Vezi în cele ce urmează:

ATENŢIE, CUVINTE NECENZURATE!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-asa-ceva-nu-ai-mai-vazut-palet-de-caramida-de-o-tona-transportat-pe-acoperisul-unei-vechi-skoda/

(foto) Standarde moldoveneşti. Nissan s-ar uimi dacă ar vedea ce transportă un şofer într-un Micra

https://autoblog.md/videoclipul-zilei-masina-transportata-intr-o-caruta-intr-un-sat-din-raionul-ialoveni/

Cmentariile sunt închise