(video) Imagini cu nouă şoferi care încalcă, iar un echipaj de poliţie se face că nu-i vede pe câţiva. Există o explicație

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale în spaţiul online, care arată multiple încălcări comise lângă o intersecție de pe strada Ismail, iar un echipaj de poliţie care le-a văzut pe câteva nu a reacţionat nici într-un fel. V-aţi uimit şi voi? Ce s-a întâmplat la urma urmei?

Lipsa de reacţie a echipajului din imagini (unul BPRO) se consideră a fi, în mod surprinzător poate pentru mulţi dintre noi, una normală! Potrivit reprezentantului Poliţiei Capitalei, ofiţerul de presă Natalia Stati, angajații BPRO (Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției Poliție din Chișinău) nu au dreptul şi competența să oprească unitățile de transport în trafic!

Chiar dacă se comit contravenții sau încălcări ale RCR de orice gravitate şi cei de la BPRO le văd, aceştia îşi sesizează colegii care au competențe într-un caz sau altul pentru a interveni şi documenta! Dar când vor interveni colegii? Când şoferul care a încălcat nu mai este în oraş sau deja a generat o situaţie de accident, ori a comis unul?… De ce şi alți angajați MAI în afară de INSP să nu poată la urma urmei include vreun elementar semnal sonor pentru a “arăta din deget”, a avertiza şoferii care încalcă pentru a se opri din intențiile lor ilegale şi astfel să contribuie la prevenirea unor situaţii cu consecințe neplăcute?!…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise