(video) Locuitorii din Tirana au fost întrebați de primar dacă un autobuz de rută oprit deasupra unui râu să fie scos sau nu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În capitala Albaniei, la sfârşitul lunii aprilie, s-a produs un accident rutier în urma căruia un autobuz de rută a rămas blocat deasupra râului Lana, iar un automobil s-a răsturnat în apă cu roţile în sus, sub el! Mai mulţi pasageri au avut de suferit, inclusiv doi din autoturism, scrie Realitatea.

Conform presei locale, motivul celor întâmplate ar fi fost depășirea limitei de viteză de către șoferul autobuzului.

Un accident ca toate accidentele ar spune unii, unul care se va uita peste un timp scurt, însă primarul oraşului Tirana, care l-a calificat drept cel mai ciudat din ultimul secol, s-a gândit ca să-l păstreze mereu în memoria localnicilor.

Printr-un sondaj pe care l-a realizat pe Twitter, acesta i-a întrebat pe cetăţeni dacă să scoată sau nu autobuzul blocat între cele două maluri ale râului.

Rezultatele sale finale arată că peste 69% dintre respondenți s-au expus pentru a fi lăsat vehiculul, inclusiv pentru a fi un semn de amintire despre condusul cu atenție în zonele urbane.

Iar unii chiar au propus să se facă drept un loc pentru expoziții sau un pod.

Cmentariile sunt închise