(video) Nebun de legat! Momentul când un şofer trece la limită cu viteză excesivă printre alte două maşini

Imagini incredibile surprinse de o cameră de bord în seara zilei de ieri. Pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani s-a aventurat cu viteză excesivă conducătorul unui VW Golf înmatriculat în România, iar viteza era cât pe ce să-l ducă la spital dacă circumstanţele ar fi fost uşor diferite, unde mai pui că putea provoca alte tragedii. Priviţi despre ce este vorba mai jos.

Iar puţin mai devreme, şoferul unei alte maşini cu numere de înmatriculare străine a fost văzut cum trece la culoarea roşie a semaforului, în intersecția cu strada Onisifor Ghibu. Probabil nu era la curent cu accidentele grave care au avut loc acolo în trecut din cauza încălcării unor reguli elementare de circulaţie, inclusiv a ignorării semnalului luminos de interzicere a deplasării.

Să sperăm că poliţia va lua atitudine înainte ca urmările unui nou accident să ajungă a fi transmise în toate buletinele de ştiri!

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/