(video) Pentru Lada Vesta și XRAY au apărut panouri de bord digitale în stilul celui de pe VAZ-2101

Pentru modelele Lada Vesta și XRAY s-a conceput aftermarket de către compania CMGAISD din Sankt Petersburg un panou de bord digital, iar una dintre temele sale este făcută în stilul panoului de instrumente de pe VAZ-2101. În acest mod, afișajul nu doar îl imită exact pe cel al clasicului Jiguli, ci și conține toți indicatorii necesari ai unei mașini mai moderne.

https://www.youtube.com/watch?v=-YyHWipD7VM

Ecranul are o dimensiune de 308 x 130 milimetri și o rezoluție de 1920 x 720 pixeli. Sistemul electronic și grafic se încarcă timp de 30 de secunde din moment ce mașina este descuiată centralizat sau aproape instantaneu dacă motorul a fost oprit cu mai puțin de o oră în urmă.

Monitorul afișează un vitezometru și un indicator de temperatură a apei orizontal, putând simula, de asemenea, o iluminare gălbuie în modul de noapte. Odometrul devine “analogic” și mai sunt integrate diverse indicații de la calculatorul de bord. Turațiile se arată digital.

Mai multe teme sunt disponibile de ales printr-o simplă apăsare de buton. Costul ecranului pentru Vesta este de 43.000 de ruble, iar pentru XRAY – 44 de mii (practic 500 de euro).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/