(video) Imagini cu urmărirea unui şofer neadecvat prin oraşul Ceadîr-Lunga. Detalii despre caz de la poliţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online am identificat că s-au distribuit următoarele imagini, dar a fost dificil să conștientizăm când şi unde s-a înregistrat situaţia dată. Însă cu ajutorul IGP am reuşit să aflăm careva detalii despre caz.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 29 august 2022, în jurul ore 3:00. Polițiștii au oprit un Mercedes-Benz care se deplasa cu viteză pe o stradă din Ceadîr-Lunga, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani, locuitor al oraşului.

În rezultatul examinării, polițiștii au avut suspiciuni că șoferul se află în stare de ebrietate avansată. La solicitarea de a fi testat alcoolscopic, conducătorul automobilului a refuzat și a aplicat asupra polițistului forța fizică, încercând să se eschiveze de la fața locului. Ulterior șoferul a fost reținut pentru un termen de 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru refuzul conducătorului de a fi testat alcoolscopic și pentru amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere. La moment cauza penală încă este în procedura de judecată, pentru aplicarea condamnării învinuitului.

Într-un final, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, ne-a spus că individul are antecedente penale pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/