(video) Imagini virale cu un taximetrist care scoate cu forţa o femeie şi un copil din maşină. Reacţia Poliţiei

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online au fost publicate nişte imagini devenite virale, în care un taximetrist este filmat cum scoate cu forţa o femeie şi un copil din maşină. Minorul a început să plângă la un moment dat, fiind speriat.

Despre cum să urci în taxi, să fii agresată și să-ți rămână copilul traumat de la scene de violență cu mama lui care, în 9 luni, a adus venit companiei de taxi de 11566 MDL. Yandex Go Moldova, vă salut!

Posted by Alina Calistru on Wednesday, 5 October 2022

Istoria din spatele acestei scene, relatată de femeie:

Contactată pentru o reacţie Poliţia Capitalei, ofiţerul de presă al instituţiei Nina Dubovca ne-a putut comunica următoarele:

„Cazul a fost înregistrat ieri, la orele 18:55, la IP Botanica. O doamnă de 31 de ani s-a plâns poliției că a fost agresată verbal de către un angajat al unei companii de taxi, în rezultatul unui conflict iscat între ei. Bărbatul a fost identificat și urmează să se prezinte la inspectoratul de poliție pentru declarații.

Cazul este investigat prin prisma articolului 354 din Codul Contravențional (huliganism nu prea grav), care prevede sancțiune cu amendă de la 300 la 1500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore. Totodată, va fi sesizată și Agenția pentru Protecția Consumatorului.”

Compania de taxi vizată nu a venit deocamdată cu o reacţie oficială.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata