(video) Mazda CX-4 a suferit un facelift şi păcat că rămâne disponibilă doar într-o ţară

Mazda CX-4 a suferit un facelift! SUV-ul coupe, care a apărut în 2016, aşa şi nu a mai fost scos în afara Chinei, astfel încât va continua să-i satisfacă pe clienţii locali, acum chiar cu o înfăţişare mai atrăgătoare.

Amintim că modelul este produs de întreprinderea comună FAW-Mazda şi are la bază actuala generaţie CX-5, similar măsurând în ampatament (2.700 de mm), însă deosebindu-se în lungime şi înălţime (4.633 şi 1.535 mm).

Ce i-a adus nou modernizarea planificată? În primul rând o parte frontală nouă, în stilul ultimelor modele din gamă, acum şi cu o grilă de radiator sub forma unei plase în loc de lame orizontale. Noi sunt şi farurile LED, dar şi luminile de zi orizontale care sunt integrate în bara de protecţie.

În partea posterioară, diferită este şi aici bara de protecţie, dar şi stopurile LED cu secţiuni rotunde. În linii generale, modelul a devenit mai atractiv, mai luminos şi mai dinamic!

Încă o schimbare semnificativă se găseşte la interior: un alt sistem de mass-media cu un ecran mai mare (opt inci în loc de șapte) și funcționalitate avansată. Au apărut de asemenea mai multe opţiuni pentru decorul interior şi există posibilitatea de a comanda acum o tapiţerie cu piele de culoare roşie.

La alte capitole nu s-au efectuat schimbări, nici măcar pe plan tehnic. Sub capotă rămân a fi disponibile pentru instalare agregate Skyactiv-G de 2.0 (158 CP) şi 2.5 litri (192 CP). Cutia de viteze poate fi doar una automată cu şase trepte, opţiunea mecanică fiind eliminată. Iar dacă primul motor poate fi combinat doar cu tracţiune pe puntea din faţă, al doilea vine în tandem cu un sistem de tracţiune integrală.

Modelul actualizat CX-4 va apărea pe piaţa chineză din luna noiembrie, având un preţ de start de circa 22.000 de dolari. Despre posibilitatea de export în continuare nu s-a menţionat nimic.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Am testat noua Mazda CX-30!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/