(video) Impact frontal pe traseul Brest-Chişinău-Odesa. O șoferiță a pierdut controlul maşinii şi a ieşit pe contrasens

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident rutier grav s-a produs în după amiaza zilei de ieri pe traseul M-5 Brest-Chișinău-Odesa după ce o maşină a ieşit pe contrasens. Poliţiştii din Criuleni au înregistrat implicarea a două mijloace de transport.

Conform datelor disponibile, un SUV Hyundai condus de o șoferiță (născută în 1982), care avea ca pasager un copil de trei ani, deplasându-se din direcția mun. Bălți spre mun. Chișinău, trecând de borna kilometrică M-5 km 259, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului și trecând peste linia dublă continuă a intrat frontal într-un break Skoda. La volanul acestuia din urmă se afla o femeie (născută în 1967), care ţinea calea spre mun. Bălţi.

În urma accidentului conducătorii mijloacelor de transport, cât și copilul, au fost transportați în capitală pentru acordarea ajutorului medical, stabilirea gravității leziunilor corporale şi prelevarea probelor biologice privind stabilirea concentrației de alcool în sânge. Alte circumstanțe se stabilesc.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata