(video) Impact puternic într-o intersecţie din Chişinău. Un crossover Skoda s-a răsturnat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unul dintre accidentele de circulaţie înregistrate la început de octombrie în Moldova a fost cu răsturnare de maşină chiar în capitală. Situaţia din imagini a avut loc astăzi la intersecţia străzilor 31 August 1989 şi Serghei Lazo. Apelul la 112 s-a făcut la ora 11:50.

Din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale pentru posesorii de Skoda şi Ford. La faţa locului s-a apropiat pentru eventualitate o ambulanță, dar şi un echipaj de pompieri. Ultimii au pus crossoverul răsturnat înapoi pe roţi.

Amintim că traficul din intersecția dată urmează a fi dirijat de semafoare. Acestea însă vor fi funcţionale abia după reparația străzii 31 August.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise