(video) Impresionant! Un Cayenne S de primă generaţie a putut parcurge fără mari probleme Hell’s Revenge

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Există un motiv pentru care Moab-ul din statul american Utah este un fel de mecca pentru pasionații de off-road. Traseele sale provocatoare, moștenirea de zeci de ani și peisajul legendar îl fac unul dintre cele mai distractive locuri pentru a pune la mare încercare un SUV. Deși traseul „Hell’s Revenge” este cunoscut ca unul dintre cele mai hardcore din Moab, un Porsche Cayenne de primă generaţie nu prea a întâmpinat probleme în a-l parcurge.

Harrison Schoen a hotărât că ar fi o idee bună să cucerească Moab folosind un Porsche Cayenne S din 2008, rulat, complet stoc. Singura modificare este un set de roți format din jante de 20 inchi şi anvelope all-terrain General Tires ATX de 32 de inchi. La capitolul bare de protecţie şi suspensie nu s-a intervenit deloc.

Schoen ţine să afirme că este pentru prima dată când s-a mers pe acolo cu un Cayenne standard.

Din ce puteţi vedea în imagini, Cayenne-ul se mişcă destul de repede pe traseu, reușind chiar să urce prin “Poarta Iadului”, o secțiune deosebit de faimoasă și provocatoare, fără prea multe probleme.

Chiar și fără modificări, Cayenne este o platformă impresionantă. Are un diferențial central blocabil, demultiplicator, suspensie pneumatică reglabilă pe înălțime și, în cazul acestui Cayenne S, un V8 generator de cuplu mai mult decât suficient.

Toate combinate cu aderență pe toate terenurile, prin intermediul unui sistem AWD inteligent, rezultă într-un automobil destul de capabil.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/