(video) În Chişinău nu toţi parchează aiurea pe două locuri, ci o fac şi intenționat! Iată ce a surprins o cameră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Problema parcării este un subiect dureros pentru orice locuitor din Chișinău. Încă nu avem infrastructura pregătită pentru a avea suficiente locuri şi nimeni din administrația locală nu s-a îngrijit de asta de la Independenţă încoace pentru a o rezolva.

Dar aceasta nu este o problemă pentru cei care s-au adaptat deja şi au o anumită îndrăzneală. Mai mult, mai uşor le este celor care au două automobile: unul de serviciu şi unul personal. Dar acest “as din mânecă” le poate aduce atât beneficii, cât şi un soi de ură manifestată din partea altora.

Şoferul din imagini nu este deloc stânjenit de natura sa, afirmând într-un chat privat că pur şi simplu nu-i pasă de părerea vecinilor săi sau a oricărui alt concetățean și face ce vrea în limitele legii. Locurile şi le rezervă cu egoism pe strada Ginta Latină 12.

Metoda se practică şi în alte zone din Chişinău, mai ales pe timp de noapte, afirmă internauții.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise