(video) În stânga Nistrului a fost instituit Cod Roșu de alertă teroristă. Ce trebuie să cunoască şoferii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În contextul evoluțiilor situației de securitate în regiunea transnistreană, după organizarea unei şedinţe a Consiliului de securitate de la Tiraspol, liderul local Vadim Krasnoselskii a semnat un ordin de instituire a unui Cod Roşu de alertă teroristă pe întreg teritoriul regiunii. Această stare de urgenţă este valabilă pentru următoarele 15 zile.

Printre deciziile luate există şi unele despre care trebuie să cunoască toţi cei care obişnuiesc să facă navete cu maşina fie în interes personal, fie într-unul de serviciu.

Aflaţi dar că puncte de control vor fi amenajate la intrarea în orașele din Transnistria. Inspecția autovehiculelor și a cetățenilor în timpul zilei va fi selectivă, iar pe timp de noapte măsurile de control vor afecta pe toți cei care intră în oraşe.

Aşadar, mai mult la ochi vor fi luate maşinile cu numere străine, oricare în afară de cele cu numere neutre sau transnistrene. Respectiv, concetăţenii din dreapta Nistrului ar trebui să fie gata de controale (şi răspunsuri la întrebări despre scopul şi destinaţia călătoriei) dacă intenţionează să meargă spre localităţi din regiune.

Structurile de forţă au fost trecute într-un regim sporit de serviciu, iar administrațiile de stat au fost însărcinate să ajute oamenii legii.

La punctul de control intern de la Varnița cozile de mașini au fost formate atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din regiunea transnistreană. Au fost sporite măsurile de control a unităților de transport.
Pe mai multe drumuri din regiunea transnistreană au fost create filtre ale miliției înarmate. Aceștia verifică, în special, automobilele înregistrate în altă parte decât regiunea transnistreană.

Apropo, anterior liderul separatist Vadim Krasnoselskii a semnat un ordin privind simplificarea procedurii de traversare a liniei administrative pe perioada sărbătorilor pascale! Procedura simplificată urma să fie valabilă în perioada 22 aprilie – 4 mai. Acum acest ordin a fost anulat!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/