(video) Inginerul-şef Land Rover a arătat cum şi pe unde poate fi condus noul Defender

Colegii din Franţa de la redacţia L’argus au avut posibilitatea să se dea cu noul Land Rover Defender înainte de a veni zăpada şi cu mult timp înainte de startul producţiei modelului.

O echipă de jurnalişti au fost invitaţi la centrul de dezvoltare a mărcii din Gaydon, Marea Britanie, acolo unde inginerul-șef Mike Cross le-a şi demonstrat cum poate fi condus SUV-ul cu capacităţi sporite în off-road. Poligonul cuprinde mai multe tipuri de suprafeţe şi secţiuni pe care sunt testate toate modelele mărcii, iar un prototip al modelului Defender 110 le-a abordat cu succes.

Maşina de teste a fost una cu motorizare de top – P400 – cu motor cu şase cilindri în linie şi cu un volum de 3.0 litri. Agregatul generează 400 de CP şi 550 Nm de cuplu, dispune inclusiv de un compresor acţionat electric şi un demaror-generator conectat la o reţea electrică de 48 V, toate parte dintr-un sistem de propulsie mild hybrid. Un astfel de SUV poate face 0-100 de km/h în doar 6.0 secunde!

“Defender P400 poate merge chiar mai repede, însă standard îl vom oferi cu anvelope all season”, a menţionat Mike Cross.

SUV-ul mai era şi într-o echipare de top “X” care include standard o suspensie pneumatică adaptivă. Cu aceasta la bord, cu o greutate proprie de 2.4 tone, cu patru pasageri în habitaclu şi cu patru roţi în aer după o denivelare trecută cu 145 de km/h, amortizarea la aterizare a fost catalogată ca fiind remarcabilă.

Jurnaliştii au mai rămas impresionaţi de garda la sol maximă de 291 mm, sistemul de tracţiune integrală, interiorul spaţios/practic, dar şi tehnologiile intuitive şi uşor de folosit, inclusiv prin noul sistem multimedia Pivi Pro.

Vezi neapărat:

FRANKFURT 2019: Primele impresii despre noul Land Rover Defender – Reportaj Video AutoBlog.MD

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/