(video) Inspirați de Fast & Furious? Într-un sat din Rusia s-a furat un bancomat cu un cablu și o mașină

Uneori, în filmele de acțiune, putem vedea unele scene spectaculoase, când de un bancomat sau seif este legat un cablu de remorcare/tractare, celălalt capăt fiind prins de un automobil, și ulterior fiind scos cu forța dintr-o încăpere.

Dacă este să ne amintim bine, cea mai interesantă acțiune de acest gen a avut loc în Fast & Furious 5. Cu toate acestea, se pare că și infractori reali folosesc această tehnică.

Niște atacatori au furat sâmbătă un bancomat dintr-un magazin alimentar din satul Kosulino din regiunea rusă Sverdlovsk, cu ajutorul unei mașini și a unei frânghii.

“Ofițerii de poliție au constatat că furtul a fost comis cu un cablu și o mașină cu numere de înmatriculare lipite”, a declarat Valerii Gorelîh, șeful serviciului de presă al direcţiei principale a Ministerului de Interne pentru regiunea Sverdlovsk.

Acțiunile infractorilor uimesc prin coerență: întreaga operațiune le-a luat doar 20 de secunde. Chiar și eroii din filmele de acţiune petrec uneori mult mai mult timp.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne local, bancomatul deschis şi fără bani a fost găsit ulterior în zona unui parc forestier. Valoarea daunelor încă se stabileşte. Oamenii legii cercetează implicarea în furt a unor cetățeni condamnați anterior.

FOTO: obltv.ru

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/furtul-anului-rusia-un-rolls-royce-de-ultima-generatie-disparut-fara-urma/

(video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

Dintr-un sat din Rusia s-a furat un Rolls-Royce. Hoţii au cheltuit doar 28 de euro pentru a face asta

Cmentariile sunt închise