(foto) Un bodyguard al lui Ronaldo i-a accidentat un Bugatti pe insula Mallorca

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo aproape că și-a pierdut al său Bugatti Veyron care costă în jur de 2.000.000 de euro! Potrivit presei din occident, ieri către ora amiezii, un bodyguard de-al său, care conducea automobilul, i-a pierdut controlul și s-a izbit în peretele unei construcții în care erau depozitate butelii de butan. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar amploarea pagubei nu a fost încă calculată.

FOTO: thesun.co.uk

Incidentul a avut loc pe insula Mallorca. În acel moment, însuşi Cristiano Ronaldo se muta împreună cu familia sa într-un alt autovehicul dintr-o casă închiriată pe un iaht acostat pe coasta insulei, fiind în aceste zile în vacanţă. Din convoi făcea parte şi acest Bugatti, condus de o gardă de corp, alături de un însoţitor.

Conform martorilor oculari citaţi, automobilul a ieşit de pe şosea într-unul dintre viraje, probabil din cauza vitezei mari.

Ronaldo a plecat spre destinaţie şi a lăsat angajaţii săi să se ocupe de toate procedurile ulterioare. Polițiștii au ajuns la locul incidentului, au acoperit hypercarul cu o husă și l-au evacuat. Identitatea șoferului care se afla la volan nu a fost dezvăluită public, dar conform presei, acesta și-a recunoscut deja pe deplin vinovăția.

Nefiind victime și având în vedere că valoarea prejudiciului adus construcţiei nu a fost foarte mare, s-a soluționat pe cale amiabilă între asigurătorii respectivi, scrie Diario de Mallorca.

Amintim că în garaj starul portughez mai are un Chiron şi ar mai fi unul din cei zece proprietari de Centodieci.

Maşina accidentată a obţinut-o chiar în vara lui 2016. Este vorba despre un Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, o versiune targa a faimosului Veyron Super Sport, prezentată în 2012 la Geneva Motor Show, de la care a preluat şi motorul W16 de 8.0 litri, forţat să genereze 1.200 CP şi 1.500 Nm.

Conform fişei tehnice, aceste cifre îi permit să atingă 0-100 km/h în doar 2.6 secunde. Viteza maximă de 410 km/h (se deblochează pe piste închise cu precauții speciale de siguranță) l-a făcut la acel moment cel mai rapid roadster de serie. Cea obişnuită, pentru drumurile publice, este limitată electronic la 375 km/h.

Modelul a fost produs în doar 92 de exemplare personalizate.

FOTO: Instagram/Cristiano
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata