(foto/video) Cristiano Ronaldo s-a lăudat cu noua sa achiziţie – un Bugatti Chiron

Unul dintre primii proprietari ai hipercarului Bugatti Chiron este fotbalistul clubului spaniol Real Madrid – Cristiano Ronaldo. Potrivit zvonurilor, mașina l-a costat 2.5 milioane de euro!

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe 28 Sep 2017 la 12:24 PDT

Ronaldo a devenit astfel prima vedetă mondială care a arătat fanilor noul său Chiron. Într-un scurt filmuleţ făcut public pe contul său de Instagram acesta părăsește un garaj la volanul acestui automobil magnific.

În ciuda prețului impresionant, este puţin probabil ca o astfel de achiziție să fi afectat negativ buzunarul jucătorului. Cu toţii cunoaştem că e unul dintre cei mai plătiți fotbaliști din lume!

Vezi şi: (foto) Cristiano Ronaldo şi-a completat garajul cu un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe 28 Sep 2017 la 10:32 PDT

Vezi şi: (video) Cristiano Ronaldo testează noul Bugatti Chiron

Portughezul în vârstă de 32 de ani, doar pentru că joacă pentru Real Madrid primește peste 20 de milioane de euro, iar în următorul sezon se vehiculează că va cere o creștere a salariului până la 40-45 de milioane de euro pentru a-l egala cu cel al atacantul Barcelonei Lionel Messi sau ce cel al jucătorului echipei Paris Saint-Germain – Neymar.

În plus, Ronaldo este un jucător al echipei naționale a Portugaliei și primește de asemenea bani din partea sponsorilor personali.

Apropo, Ronaldo nu este doar un star în lumea fotbalului, ci se şi pricepe în automobile. La începutul lunii septembrie a demonstrat că este deţinătorul unuia din cele doar 799 de exemplare a modelului Ferrari F12tdf.

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe 6 Sep 2017 la 03:50 PDT

Amintim că Bugatti Chiron este moștenitorul modelului Veyron. Automobilul super sport este echipat cu un motor W16 de 7.0 litri, cu patru turbo compresoare, care produce 1.500 CP. Acceleraţia de la 0-100 de km/h o face în 2.5 secunde, iar viteza maximă este limitată la 420 km/h.

Vezi şi: (video) Bugatti arată cum a făcut Chiron 0-400-0 km/h şi ne spune că poate atinge 450 de km/h

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/