(video) Taximetristul implicat în accidentul de pe str. Albişoara şi-a primit răsplata! Mai devreme a pus în pericol mai mulţi şoferi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După fapte şi răsplată! Cel puţin asta ar fi înţeles taximetristul implicat în această după amiază în accidentul de pe strada Albişoara, de care s-ar face vinovat. Cu o lecţie învăţată a ajuns chiar şi la spital, dacă în realitate a învăţat-o…

Un cititor ne-a comunicat că înainte de a se produce accidentul cu pricina, tipul a pus în situaţii de accident mai mulţi conducători auto, inclusiv pe el.

Cu aproximativ jumătate de oră înainte să ajungă pe strada Albișoara se deplasa pe strada Meşterul Manole şi le tăia calea tuturor laolaltă. În plus, obişnuia să frâneze în faţa altor autovehicule.

Video cenzurat:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/