O nouă schiţă a celui mai aerodinamic model pe care îl face McLaren. Preţul preliminar

Supercarul pe care McLaren îl pregăteşte a fost poziţionat în categoria “Hyper-GT” şi urmează să fie un urmaş “spiritual” al legendarului model F1.

Potrivit Automotive News, un exemplar va costa pe piaţa din Marea Britanie cel puţin două milioane de lire sterline (peste 2.3 milioane de euro). Aproape atât costă şi un Buggati Chiron obişnuit care are un preţ de start de 2.4 milioane de euro.

Interesant este că marca britanică a găsit deja proprietari pentru toate exemplare planificate pentru a fi construite. În total vor exista 106 maşini, atâtea câte modele F1 au fost produse.

Fiecare automobil în parte va fi personalizat aşa cum va dori clientul.

Vezi şi: Bogaţii lumii au cumpărat tot tirajul unui hipercar care nu are un nume şi există doar pe o schiţă

Modelul care se pregăteşte este cunoscut deocamdată sub numele de cod BP23. Acesta se descifrează prin Bespoke Project 2, iar ultima cifră indică configuraţia scaunelor din habitaclu – trei la număr.

Noul supercar McLaren nu va fi asemănător cu niciun model din gama actuală, însă acesta ar putea moşteni câteva elemente de la modelul F1: portierele care se deschid în sus sau gura de aerisire de pe acoperiş.

McLaren mai spune că noutatea va fi “primul în lume hiper gran turismo”, “cel mai deosebit şi mai luxos McLaren”, dar şi “una dintre cele mai puternice modele din istoria companiei”.

Noul model McLaren este dezvoltat de subdiviziunea specială MSO. Unitatea de propulsie ar putea fi hibridă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/