(video) Impact frontal pe serpentina de la intrarea în raionul Hîncești. Două ambulanțe, la fața locului

(update) Ofițerul superior de presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol, ne-a comunicat că accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei.

Într-o curbă periculoasă, un automobil de model Toyota Avensis, fiind condus de un tânăr în vârstă de 19 ani din raionul Leova, nu s-a asigurat și a pierdut controlul volanului, ieșind pe contrasens, unde s-a tamponat frontal într-un SUV Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 din raionul Cantemir.

În urma impactului, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care patru minori și o doamnă de 36 ani. Conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au fost testați alcoolscopic, însă rezultatele au fost negative. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.


Un accident cu impact frontal s-a întâmplat în jurul orei 15:00 pe serpentina de la intrarea în raionul Hîncești. Două ambulanțe au fost solicitate de urgență de la spitalul din regiune, acestea ajungând la scurt timp la fața locului.

Pentru mai multe minute circulația s-a desfășurat cu dificultate, sensul spre Chișinău fiind chiar blocat temporar până când un echipaj de poliție nu a apărut pentru a dirija traficul.

Conform primelor informații oficiale, trei minori cu vârstele de 17, 7 și 3 ani, dar și o doamnă de 36 de ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

https://www.youtube.com/watch?v=ex2bDMW2igM

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/