(foto) Mercedes-AMG S 63 Cabriolet poate produce 1020 CP şi 1400 Nm dacă părăseşte atelierul Posaidon

Atelierul german de tuning Posaidon a pregătit un program de tuning uimitor pentru Mercedes-AMG S 63 Cabriolet pre-facelift, unul care Brabus încă nu a îndrăznit să-l facă. Modificările afectează doar substratul tehnic, însă de mai multe nici nu este nevoie.

Vezi şi: (foto) Mai există vreo limită? Iată câţi CP produce un Mercedes-AMG E 63 S modificat de Posaidon

O decapotabilă obişnuită este propulsată de un V8 biturbo de 5.5 litri, care produce 585 CP şi 900 Nm. Pentru a mări simţitor aceste cifre, mecanicii au realizat o serie de manipulări sub capotă.

În primul rând, aflăm că volumul motorului a fost mărit de la 5.5 la 6.3 litri! Ulterior s-au instalat manşoane de protecţie a cilindrilor din oţel, s-au schimbat toţi rulmenţii principali, s-au schimbat arcurile supapelor cu unele mai trainice şi a fost modificat raportul de compresie.

Revizii serioase au mai avut de suferit turbo compresoarele, sistemul de răcire, sistemul de admisie, sistemul de evacuare a gazelor şi evident unitatea de control electronic.

Vezi şi: (foto) Atelierul de tuning Posaidon uimeşte prin „forţarea” motorului unui Mercedes-AMG A45

Drept rezultat, “inima” automobilul a devenit mult mai puternică, generând un total de 1.020 CP şi 1.400 Nm de cuplu. Pentru ca totul să poată fi prelucrat fără probleme, a mai fost întărit diferenţialul sport şi cutia de viteze automată cu şapte trepte.

Posaidon a făcut publice şi caracteristicile dinamice, care sunt la fel de uimitoare. De pe loc şi până la 100 de km/h poate accelera în doar 2.9 secunde, iar viteza maximă a crescut şi este limitată la 350 de km/h. Dinamica acestei maşini este mai bună decât modelul similar modificat de Brabus (ce-i drept are mai puţini CP), dar şi decât varianta S 65 AMG Cabriolet la fel tunată în Bottrop.

Drept bonus, Posaidon va oferi un set de anvelope care sunt capabile să reziste la viteze mai mari. Costul programului de tuning rămâne un mister, însă evident nu este o sumă cu trei zerouri.

Vezi şi: (foto) Un Mercedes-AMG G63 modificat de Posaidon te poate duce cu 285 de km/h

Vezi şi: Mercedes-AMG C63 S Estate de la Posaidon: 700 CP, 3.4 secunde, 343 km/h (foto)

Vezi şi: (foto) Posaidon prezintă cel mai puternic E63 AMG W212 creat vreodată

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/