(foto) Producţia rivalului pentru Tesla Model 3 de la Polestar a început

Producția noului Polestar 2 a început oficial în Luqiao, China, la prima uzină modernă a mărcii. Pentru livrarea inițială în Europa, urmând China și America de Nord, noul fastback electric este primul vehicul electric produs de către această platformă.

“Lumea se confruntă cu o tulburare enormă în fața pandemiei coronavirusului. Începem acum producția în aceste condiții provocatoare, cu un accent puternic pe sănătatea și siguranța oamenilor noștri. Aceasta este o realizare excelentă și rezultatul eforturilor uriașe din partea personalului din fabrică și a echipei care asigură lanțul de aprovizionare. Am un respect imens pentru întreaga echipă – mulțumesc lor!”, a comentat CEO-ul Polestar, Thomas Ingenlath.

Deținută de Zhejiang Geely Holding și operată de Volvo Cars, uzina din Luqiao este un exemplu al modului în care Polestar profită de experiența companiilor sale mamă. “A fi capabili să producem în Luqiao înseamnă că suntem capabili să aducem Polestar 2 pe piață cu standarde ridicate de construcţie și calitate chiar de la început”, continuă Thomas Ingenlath.

Dezvăluit în februarie 2019, Polestar 2 este disponibil iniţial pe zece piețe globale din Europa, China și America de Nord. La moment rezervările pot fi efectuate cu un depozit rambursabil, dar acum cărțile finale pentru comenzi pe fiecare piață de lansare sunt acum deschise secvențial.

Pentru primul an de producție, noul Polestar 2 va fi disponibil în variantă cu 408 CP şi 660 Nm, sistem de tracţiune integrală şi un pachet de baterii de 78 kWh care permite o autonomie de 470 km (WLTP). Polestar 2 este, de asemenea, prima mașină din lume care oferă un sistem de infotainment integrat pe bază de sistem de operare Android, cu Google Assistant, Google Maps și Google Play Store.

Livrările către clienți urmează să înceapă din vara anului 2020. Primele exemplare, după cum s-a menţionat, vor putea fi văzute pe drumurile din Europa.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Polestar anunţă preţul versiunii speciale de start a primului său electromobil

GENEVA 2019: Noul Polestar 2 – Reportaj Video AutoBlog.MD

https://autoblog.md/foto-primul-electromobil-polestar-va-avea-si-un-pachet-de-performanta-iata-ce-include-si-cat-costa/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/